Stanley ter Haar Straatadvocaat Leeuwarden opening
Stanley ter Haar StraatadvocaatStraatadvocaat

Straatadvocaat Leeuwarden opening

Straatadvocaat Leeuwarden opening
Opening: MINI Congres
LIMOR/ Gemeente Leeuwarden

11-11-2018/ Leeuwarden
Stanley ter Haar

Het initiatief komt van Stichting Straatadvocaat Leeuwarden en wordt gefaciliteerd door LIMOR. Op 4 oktober a.s. vindt de officiële aftrap plaats in Leeuwarden. Ook kennismaken met de straatadvocaat? Lees de uitnodiging onderaan dit bericht.

Bruggen slaan

Het concept straatadvocaat bestaat al een paar jaar. De eerste waren in de Randstad te vinden. “Het belangrijkste kenmerk van de straatadvocaat is zijn onafhankelijkheid”, zegt Ter Haar. Ik werk niet voor een organisatie die overheidsgeld ontvangt en daardoor bepaalde belangen heeft. Ik heb geen financiële belangen en probeer een brug te slaan tussen mijn cliënt en de systeemwereld van instanties als jeugdzorg of de maatschappelijke opvang.”

Subsidie

Samen met LIMOR is Ter Haar betrokken geweest bij het uitwerken van de subsidieaanvraag. Een startsubsidie is toegekend door ZonMW (De Nederlandse organisatie voor gezondheidsonderzoek en zorginnovatie). Met dat geld kan het project in ieder geval tot dit najaar door. De stichting Straatadvocaat Leeuwarden is nog op zoek naar structurele financiering voor het project.

Officiële aftrap

Op 4 oktober a.s. is de aftrap van de eerste straatadvocaat in Friesland. Wilt u ook kennis komen maken?

Wanneer:             4 oktober 2019
Waar:                   Blokhuispoort, Leeuwarden
Tijd:                     13.00 tot 17.00 uur (voor professionals / netwerkpartners)


Het ochtendprogramma is alleen toegankelijk voor cliënten en staat in het teken van ontmoeting en uitwisseling tussen cliënten vanuit het hele land. N.B. We zouden het waarderen als zorgprofessionals hun cliënten zouden willen wijzen op het ochtendprogramma en/of hen mee willen nemen naar het middagprogramma.  

Aanmelden kan via: info@straatadvocaatleeuwarden.nl​. Een week voorafgaand aan de bijeenkomst, ontvangt u het volledige programma.

Bron: Stichting Limor
Redactie: Stanley ter Haar

Plaats hier je reactie

Vind ik leuk Like
1
Geweldig Geweldig
1
Boos Boos
0

Laat een reactie achter.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *