Voorgeschiedenis
Welkom op mijn website
Geachte lezer,

Mijn naam is Stanley ter Haar. Ik ben Straatadvocaat, sociaal ondernemer en blogger.

Eigenlijk vanaf de lockdown is mijn leven drastisch veranderd. Door het uitspreken van mijn gedachten en mening kwam ik onder de aandacht van een groot publiek. Ik had de behoefte om de belevenissen op te schrijven en mensen mee te nemen in mijn leven. Enerzijds is dit gelukt. Anderzijds is het niet altijd makkelijk om de juiste toon van een verhaal aan te slaan. Je wilt niemand beledigen, geen partij kiezen. Het moet voor iedereen begrijpbaar en herkenbaar zijn. Bovenal moet er een stukje van mijzelf erin zitten.

Voorgeschiedenis 2021
De start Stanleyterhaar.nl

In 2021 begon ik met de bouw van de website stanleyterhaar.nl. Het bouwen van de website kostte tijd en er waren veel onderdelen die ik nog niet begreep. Beetje bij beetje werd het doel van de website duidelijk. In 2022 begon ik meer en meer verhalen te schrijven over verschillende onderwerpen, tot het moment dat ik in 2023 een bezoekersaantal haalde van 40.000.

Voorgeschiedenis 2023
Noodlot Stanleyterhaar.nl

In maart 2023 werd de website getroffen door het noodlot. Door technische onwetendheid kreeg ik het voor elkaar mijn website in één keer uit de Google-index te laten gooien. Het was alsof mijn wereld op zijn kop stond en mijn levenswerk werd vernietigd.

Samen met Hans Westerhof besloot ik de schouders eronder te zetten, opgeven was geen optie. De website moest in ere worden hersteld, maar dan beter, mooier en gebruiksvriendelijker. We besloten om drie websites te maken: stanleyterhaar.nl, stanleyterhaar.com en stanleyterhaar.blog. Elke met hun eigen thema en doeleinde.

Welkom op mijn website
Studio/Redactie Leeuwarden

Voorgeschiedenis websites Stanley ter Haar Hans Westerhof Leeuwarden WordPress


Websitekaart
Stanleyterhaar.nl

Stanleyterhaar.nl is een van de 3 websites die ik heb gebouwd  Op deze website vind je informatie over de Straatadvocaat en project waar ik aan mee gewerkt heb. Je vind hier ook de verhalen over mijn ervaringen als ervaringsdeskundige, bij verschillende organisaties. Organisaties die zich inzetten voor mensenrechten, zorg en welzijn. Internationaal maar ook Nederland. Op de website schrijf ik samen met andere schrijvers/bloggers over actuele maatschappelijke thema’s, zoals armoede, dakloosheid, vluchtelingenproblematiek, discriminatie, mensenrechten en andere vormen van wet- en regelgeving. Ik wil met deze website een platform bieden voor dialoog en bewustwording rondom deze onderwerpen.

Websitekaart
Stanleyterhaar.com

Stanleyterhaar.com, is een website waar alles rondom het thema adoptie wordt behandeld. Omdat ik zelf geadopteerd ben uit Haïti, besteed ik hier extra aandacht aan dit onderwerp. de website heeft een informatieve functie, omdat geadopteerden vaak op internet zoeken naar informatie over hun adoptie of land. Door deze informatie te bundelen, wordt het makkelijker informatie te vinden over adoptie en/of adoptie uit Haïti.

Op mijn website vindt u onder andere artikelen over de geschiedenis, cultuur en politiek van Haïti, persoonlijke verhalen van geadopteerden en hun biologische families, tips en adviezen voor adoptieouders en geadopteerden, en links naar relevante organisaties en bronnen. Ik hoop dat u hiermee een beter beeld krijgt van het land waar ik vandaan kom en de uitdagingen waar geadopteerden mee te maken hebben.

Websitekaart
Stanleyterhaar.blog

Stanleyterhaar.blog functioneert als schrijverscollectief. Ik werk samenwerk met andere bloggers/schrijvers met een passie voor het vertellen van verhalen. Op deze website gaat het niet om schrijven over actualiteiten of nieuwsberichten. Het gaat meer over het schrijven van verhalen an sich. De bezoeker kan zich laten inspireren door prachtige verhalen of zich verrijken met informatie rondom het schrijven.

Ik nodig je van harte uit om een kijkje te nemen op mijn website en je te laten verrassen door de spannende, ontroerende en indrukwekkende verhalen die ik hier heb gedeeld. Mocht je vragen hebben of feedback willen geven, dan kun je altijd contact met me opnemen via het contactformulier of de whatsapp knop op de website. Ik stel je interesse zeer op prijs en ik hoop dat je nog eens terugkomt om meer verhalen te ontdekken en te lezen.

Alle rechten voorbehouden
© 2019 Stanley ter Haar © 2023