Lancering blog Website Straatadvocaat Leeuwarden Stanley ter Haar straatadvocaat Leeuwarden motiva tie Amersfoort
NieuwsStraatadvocaat

Lancering blog Website Straatadvocaat

Lancering blog Website Straatadvocaat
Stanley ter Haar/ Blog

09-06-2023/Leeuwarden

Op 29 mei 2023 Lanceerde ik mijn nieuwe blog. Het was een complex  en leerzaam avontuur om samen met Hans Westerhof deze website te maken. Wat en werk wat een ellende op zijn tijd, maar het is dan toch gelukt.

Op de blog website kun je allerlei verhalen vinden die ik heb geschreven of verhalen die anderen hebben geschreven. Ik wil graag een platform bieden voor mensen die hun ervaringen, meningen en ideeën willen delen met de wereld. Je kunt ook reageren op de verhalen en in gesprek gaan met andere lezers.

Een ander doel van mijn blog website is om de waarheid te vertellen over sommige dingen die over mij zijn gezegd of geschreven. Er zijn veel verhalen en leugens over mij in omloop, dit gaan we rechtzetten met feiten en bewijzen. Ik ben niet bang om de confrontatie aan te gaan met mensen die mij onterecht beschuldigen of belasteren. En ik denk dat iedereen die mij kent er rekening me had kunnen houden dat ik op bepaalde zaken terug ga komen.  Je kent vast wel het spreekwoord. Al is de leugen nog zo snel !!

Lancering blog

Ik nodig jullie allemaal uit om een kijkje te nemen op mijn blog website en te genieten van de verhalen die erop staan. Ik hoop dat jullie net zo enthousiast zijn als ik over dit nieuwe project als ik.

Neem snel een kijken op de nieuwe website

Lancering blog Website Straatadvocaat Leeuwarden Stanley ter Haar straatadvocaat Leeuwarden blog motiva tie Amersfoort

Alle rechten voorbehouden
© 2019 Stanley ter Haar

Plaats hier je reactie

Vind ik leuk Like
2
Geweldig Geweldig
4
Boos Boos
0

Laat een reactie achter.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *