Desireé van Deurse Bedankt Stanley ter Haar Straatadvocaat Leeuwarden Nederland Heerlen
Desirée van Deurse StraatadvocaatNieuwsStraatadvocaat

Desireé van Deurse Bedankt

Desireé van Deurse Bedankt
Straatadvocaat Nederland

29-05-2022 / Leeuwarden 

Beste dessiree,

Ik wil  je bedanken voor je geweldige werk als straatadvocaat. Ik heb het voorrecht om al eenige jaren met je samen te werken en ik ben onder de indruk van je kwaliteiten, je passie en je inzet.  Een voorbeeld voor mij en voor vele anderen die zich bekommeren om de meest kwetsbare mensen in onze samenleving. En wat een geduld heb je soms, maar die is ook wel eens op Whahaha.

Je hebt een unieke gave om je te verplaatsen in de situatie van je cliënten, om naar hen te luisteren, om hen te steunen en om hen te helpen hun rechten te verdedigen. Je bent niet bang om de confrontatie aan te gaan met de instanties die hen in de steek laten, om misstanden aan de kaak te stellen en om oplossingen te zoeken. Je bent een echte strijder voor gerechtigheid en menselijkheid.

Ik weet dat je werk niet altijd makkelijk is. Ik weet dat je soms te maken krijgt met onbegrip, weerstand, haat of bedreigingen. Ik weet dat je soms moet vechten tegen de bureaucratie, de onverschilligheid, de vooroordelen of de corruptie. Ik weet dat je soms moet balanceren tussen je werk en je gezin, tussen je idealen en de realiteit, tussen je emoties en je professionaliteit.

Maar ik weet ook dat je niet opgeeft. Dat je altijd positief blijft, dat je altijd leert, dat je altijd groeit. Dat je altijd trouw blijft aan jezelf, aan je missie, aan je cliënten. Dat je altijd het beste uit jezelf haalt en het beste geeft aan anderen.

Desireé van Deurse Bedankt

Daarom wil ik je zeggen dat ik super trots op je ben. Dat ik blij ben dat ik met je mag werken. Dat ik veel van je heb geleerd. Dat ik veel respect voor je heb. Dat ik veel van je houd.

Je bent een geweldige straatadvocaat en een geweldige collega. Ik hoop dat we nog lang samen kunnen werken en dat we nog veel mooie dingen kunnen bereiken.

Bedankt voor alles wat je doet.

Je collega,

Alle rechten voorbehouden
© 2023 Stanley ter Haar Desireé van Deurse

Plaats hier je reactie

Vind ik leuk Like
1
Geweldig Geweldig
6
Boos Boos
0

Laat een reactie achter.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *