Straatadvocaat Leeuwarden Interview Stanley ter Haar Mensenrechten
Stanley ter Haar Straatadvocaat

Straatadvocaat Leeuwarden Interview

Straatadvocaat Leeuwarden Interview
Stanley ter Haar/ Leo TV Leeuwarden

17-9-2019/Leeuwarden

Het was aan mij de eer om geïnterviewd te worden door het plaatselijke TV station Leuo Middelse. Het was een leuke en leerzame ervaring om mijn verhaal te kunnen delen met een groot publiek. Ik werd hartelijk ontvangen door de presentator en de cameraploeg, die allemaal erg geïnteresseerd waren in mijn werk. De jongens van de cameraploeg hebben hun stinkende best gedaan om goed beeldmateriaal op de buis te krijgen. Ik ben trots op ze! Het interview was een mooie kans om meer bekendheid te geven aan de problematiek van de mensen die in nare situaties zitten om te laten zien dat er hoop is voor hen. Ik hoop dat veel kijkers geïnspireerd zijn geraakt door ons verhaal en dat ze ons willen steunen in onze strijd voor een beter leven.

LIMOR

Samen met LIMOR is Ter Haar betrokken geweest bij het uitwerken van de subsidieaanvraag. Een startsubsidie is toegekend door ZonMW (De Nederlandse organisatie voor gezondheidsonderzoek en zorginnovatie). Met dat geld kan het project in ieder geval tot dit najaar door. 

Het concept straatadvocaat bestaat al een paar jaar. De eerste waren in de Randstad te vinden. ,,Het belangrijkste kenmerk van de straatadvocaat is zijn onafhankelijkheid”, zegt Ter Haar. ,,Ik werk niet voor een organisatie die overheidsgeld ontvangt en daardoor bepaalde belangen heeft. Ik heb geen financiële belangen en probeer een brug te slaan tussen mijn cliënt en de systeemwereld van instanties als jeugdzorg of de maatschappelijke opvang.” Bron: LIMOR Opvang en ondersteuning Leeuwarden

Straatadvocaat Leeuwarden Interview

De Straatadvocaat is er voor de kwetsbaren die het gevoel hebben dat er niemand naar hen luistert en van het kastje naar de muur worden gestuurd.”

Reportage: Leeuwarders over Prinsjesdag Samenvatting Jong Cambuur VS Jong Heerenveen Omroep LEO Middelsé: Welkom thuis! W: www.leomiddelse.nl F: Facebook.com/leomiddelse T: @leomiddelseAlle rechten voorbehouden
© 2019 Stanley ter Haar © 2023 

Plaats hier je reactie

Vind ik leuk Like
3
Geweldig Geweldig
4
Boos Boos
0

Laat een reactie achter.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *