Stanley ter Haar Straatadvocaat LIMOR symposium
Stanley ter Haar StraatadvocaatStraatadvocaat

Stanley ter Haar Straatadvocaat LIMOR symposium

Stanley ter Haar Straatadvocaat LIMOR symposium. Vandaag Was ik bij het LIMOR symposium in haren. (Groningen) Het was een dag zo als we dit kennen van LIMOR, geweldig georganiseerd. De themas waren super interessant en enorm inspirerend. Er waren geweldige gasten, maar ook oude bekende. Om te beginnen was de enige echte Erik Danneberg van de partij, van de (Commissie danneberg) deze is leidend geweest in het onderzoek rondom de toekomst van beschermd wonen in Nederland. Maar ik vind het onderzoek toch ook wel heel bepalend in de hervormingen die we terug gaan zien in 2020.

Ook konden we kennis maken met onze nieuwe regio directeur LIMOR noord-oost Nederland, Marissa van de molenGefeliciteerd met deze geweldige functie en dik verdiend, want je doet het geweldig. Ook de meiden van het housing first project kwamen uit de kast met een denderende presentatie. Geweldig. LIMOR begrijp waar mensen tegen aan kunnen lopen in hun leven en gaat door, ook wanneer het moeilijk word. Alle mensen zijn uniek, daarom. is er maatwerk nodig.

Door elke dag opnieuw, met de zelfde liefde voor je zelf en de mensen om ons heem, de vraag te stellen wat maakt mij gelukkig. En wat maakt iemand anders gelukkig. Geloven wij dat alles mogelijk is. Dit heb ik zelf mogen ervaren. Super super trots, dat ik een onderdeel mag zijn van deze fantastische organisatie. Ook al maken de veranderingen in het sociaal domein het werk onzeker, 1 dingen is wel zeker. It giet oan wij gaan door. Ik ga door…

Plaats hier je reactie

Vind ik leuk Like
0
Geweldig Geweldig
0
Boos Boos
0

Laat een reactie achter.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *