Erik de jager een Ezel en een Tijger Stanley ter Haar Straatadvocaat
Nieuws

Erik de jager een Ezel en een Tijger

Erik de jager een Ezel en een Tijger 27 Mei 2023

Een ezel en een tijger zijn in heftige discussie. De ezel zegt het gras is blauw en de tijger zegt nee het is groen. Dit gaat dagen door en de ezel raakt geïrriteerd en brengt het geschil bij de leeuw, de koning van de dieren.

De ezel zegt majesteit het gras is blauw en de leeuw antwoord klopt en de ezel gaat weer weg. Zo gaan er drie dagen voorbij en de tijger en de ezel discussiëren er lustig op los en de ezel gaat weer naar de leeuw.

Erik de jager een Ezel Stanley ter Haar Straatadvocaat
Erik de jager een Tijger Stanley ter Haar Straatadvocaat

Heer wilt u de tijger straffen omdat hij bezig blijft en de leeuw zegt; Oké ik zal de tijger straffen voor 5 jaar met stilte en de ezel vervolgt zijn weg.

De tijger vraagt waarom heer word ik gestraft omdat ik zeg dat dat het gras groen is. De leeuw antwoord het is niet omdat je ongelijk hebt maar omdat je verlaagt naar het niveau van de ezel. De ezel zal ten aller tijden overtuigd zijn van zijn werkelijkheid en waarneming terwijl een dier zo grootst als een tijger zich nooit als ezel moet doorgaan. Dus wanneer een ezel begint te balken geef de ezel zijn gelijk want anders zijn er twee ezels aan het praten.

Geschreven door: Erik de Jager

 

Alle rechten voorbehouden © 2023 Stanley ter Haar

Plaats hier je reactie

Vind ik leuk Like
5
Geweldig Geweldig
3
Boos Boos
0

Laat een reactie achter.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *