Desiree van Deurse Wijkondersteuningsteam Stanley ter Haar Straatadvocaat
Desirée van Deurse StraatadvocaatStraatadvocaat

Desiree van Deurse Wijkondersteuningsteam

Desiree van Deurse wijkondersteuningsteam. Wat hebben we vandaag met Stichting Wijkbeheer Vrieheide e.o. en het Wijkondersteuningsteam Heerlen gedaan?

Enige tijd geleden was er de spandoekenactie in versiliënbosch tegen de huurverhoging van woonpunt. Daarop had de SP Heerlen flyers bezorgd om aan te geven dat ze dit initiatief steunen. Omdat ik ze helaas gemist had, heb ik daarover een stukje geschreven en toen nam Timoer Reijnders contact met mij op. Na wat een heel leuk gesprek was, hebben we hem en een collega ontmoet op ons kantoor bij wijkbeheer om eens te sparren met elkaar en te bekijken of de SP iets kon bijdragen.

Vandaag zijn we dan ook met een leuk clubje mensen de wijk ingetrokken en zijn we deur aan deur het gesprek aangegaan met diverse mensen om eens goed op rij te zetten waar ze tegen aan lopen, en ook hoe ze de spandoekenactie en de reactie vanuit woonpunt tot heden ervaren hebben. Dit waren fijne gesprekken.

Desiree-van-Deurse-Stanley-ter-haar-Straatadvocaat-Wijkondersteuningsteam

Omdat we natuurlijk nog niet iedereen hebben kunnen spreken, maar het wel heel belangrijk vinden dat iedere bewoner betrokken word bij het verhaal komt er op korte termijn nog een vervolg op.

De komende periode zullen jullie ons dus wel vaker in de wijk tegenkomen. Schroom ook niet om ons aan te spreken, of een afspraak te maken voor een gesprek. Wij luisteren graag en gaan bekijken hoe we samen onze krachten het beste kunnen bundelen zodat uiteindelijk hopelijk iedereen naar tevredenheid kan wonen

Hou het dus in de gaten!

Plaats hier je reactie

Vind ik leuk Like
0
Geweldig Geweldig
0
Boos Boos
0

Laat een reactie achter.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *