stanley ter haar straatadvocaat leeuwarden over mij

Naam Stanley ter Haar ter haar
Titel Straatadvocaat

Geboortedatum 29-05-1985
Woonplaats Leeuwarden

Geboorteplaats  Port-au-Prince
Geboorteland Haïti

Opleiding
Maritiem Academie, sociaal cultureel maatschappelijk werk

Beroep sociaal ondernemer

Stanley ter Haar Straatadvocaat Haïti Adoptie

Stanley ter Haar, Straatadvocaat, Sociaal Ondernemer.

Introductie 

Ik ben Stanley ter haar 37 jaar oud en woon in Leeuwarden.Ik ben geboren in Haïti en geadopteerd toen ik ongeveer een jaar oud was. Ik ben ondernemer in hart en nieren, maar wel op de sociale kant. De term hiervoor is, Sociaal ondernemerschap. Ik werk en werkte veel samen met verschillende bedrijven en organisatie, waar ik word ingezet voor uiteenlopende werkzaamheden. Gastdocent, Straatadvocaat, accountmanager. Maar ook opdrachten zoals het bouwen van een website of het ontwerpen van reclame materiaal. Kortom ik ben van alle markten thuis.

Mensen vragen mij wel eens hoe kan je alles wat je doet tegelijk doen. Het antwoord is simpel.

1) Ik doe het niet alleen maar werk samen met een geweldig team, van jongens en meiden, organisaties en ondernemers op wie ik kan rekenen. Maar hun ook op mij. Niet alles gaat altijd perfect en iedereen heeft zijn eigen verhaal. Toch werk ik met sommige mensen uit mijn team al jaren samen.

2) Ik kijk geen televisie of game. Nog heb ik andere hobby’s die mensen er doorgaans op na houden, die ik als tijdrovend ervaar. Ik werk had en wil ervaren en creëren. Ik wil leren en mezelf verbeteren. Ik wil dat mijn inspanningen impact maakt op mijn omgeving. Maar wat ik vooral zou willen is dat het niet meer uitmaak wie je bent of waar je vandaan komt. Maar wij weer  als mensen op een normale manier met elkaar door dezelfde deur kunnen.

Doelstellingen

Ik ben een mensenmens en ik hoop dat ik de wereld wat dichter bij elkaar mag brengen. Zwart wit, rijk of arm, religieus of niet. Onbekend is onbemind, daarom hoop ik ook met mijn persoonlijke verhalen een stukje bewustzijn te creëren dat niet iedereen het makkelijk heeft gehad, maar ook dat je verleden geen excuus is om er in de toekomst niks van te maken.

Dankwoord

Mijn dank gaat uit naar mijn team. Ik benoem specifiek niet alleen namen, omdat het voor hun, het team niet gaat om, kijk hoe goed we zijn of wie we zijn. Maar het gaat er voor ons om wat we met elkaar kunnen bereiken. Binnen ons team, maar ook op individueel niveau. Ik ben dankbaar dat we elkaar gevonden hebben en een positieve bijdrage zijn in elkaars leven, maar ook een vangnet zijn wanneer het moeilijk word.

Contact 

Stanley ter Haar Startpagina

Follow Stanley ter Haar
Stanley ter Haar Startpagina
Stanley ter haar Website

Facebook
Stanley ter Haar Facebookgroep 
Stanley ter Haar Facebookpagina 
Stanley ter Haar Facebookprofiel 

Youtube:
Stanley ter Haar muziek
Stanley ter Haar Mensenrechten 

linkedin:
Stanley ter Haar 

Instagram:
Stanley ter Haar Persoonlijk 
Stanley ter Haar Fotografie