stanley-ter-haar-contactinformatie

Contact
Naam: Stanley ter Haar
Titel: Straatadvocaat

Geboortedatum: 29-05-1985
Woonplaats: Leeuwarden

Geboorteplaats:  Port-au-Prince
Geboorteland: Haïti

Opleiding:
Maritiem Academie, sociaal cultureel maatschappelijk werk

Beroep: Sociaal ondernemer, Straatadvocaat

Curriculum vitae:
Klik hier om mijn Curriculum vitae te bekijken.

Portfolio:
Klik hier om mijn portfolio te bekijken.

Stanley ter Haar Straatadvocaat Leeuwarden ContactIntroductie 

Ik ben Stanley ter haar 37 jaar oud en woon in Leeuwarden. Mijn geboorteland is in Haïti en geadopteerd toen ik ongeveer een jaar oud was. Ik ben ondernemer in hart en nieren, maar wel op de sociale kant. De term hiervoor is, Sociaal ondernemerschap. Ik werk en werkte veel samen met verschillende bedrijven en organisatie, waar ik word ingezet voor uiteenlopende werkzaamheden. Gastdocent, Straatadvocaat, accountmanager. Maar ook opdrachten zoals het bouwen van een website of het ontwerpen van reclame materiaal. Kortom ik ben van alle markten thuis.

Sociaal ondernemerschap

Sociale ondernemers/sociaal ondernemerschap is een vorm van ondernemen waarbij het maatschappelijke doel voorop staat. Een echte Sociaal ondernemers, wil met het bedrijf organisatie een positieve verandering teweegbrengen in de wereld.

denk hierbij aan milieu, arbeid, zorg of onderwijs. Ze leveren producten of diensten die bijdragen aan de oplossing van een sociaal probleem. Sociale ondernemers zijn financieel onafhankelijk en maken geen winst omwille van de winst, maar om hun missie te realiseren .

Sociaal ondernemerschap is niet iets wat je alleen kan. Je hebt een team nodig van mensen die je visie delen en je ondersteunen. Ons team bestaat uit diverse individuen met diverse talenten, achtergronden en perspectieven. De sweer in het team is goed, we kunnen prima met elkaar overweg. We werken samen met andere organisaties en ondernemers die een positieve impact willen maken.. Een team dat leert van successen en fouten, en dat openstaat voor feedback en innovatie .

Kijk voor meer informatie op onze website
Stanley ter Haar

Doelstellingen

Ik ben een mensenmens en ik hoop dat ik de wereld wat dichter bij elkaar mag brengen. Zwart wit, rijk of arm, religieus of niet. Het onbekende is onbemind. Met mijn persoonlijke verhaal hoop ik mensen te laten inzien dat niet iedereen het makkelijk heeft en dat je verleden geen excuus is voor niets in de toekomst.

Kijk voor meer informatie op onze website
Stanley ter Haar

Dankwoord

Een van de dingen die ik het meest waardeer aan mijn werk is de steun die ik krijg van de mensen om me heen. Errelijk is eerlijk, ik had dit nooit allemaal alleen gekund. Het bouwen van de verschillende websites, de projecten, activiteiten en programma’s. Zijn mogelijk gemaakt. Mogelijk door particulieren, organisaties of bedrijven in ons geloven. Ik ben enorm dankbaar voor de steun, hoop en vertrouwen. Ik hoop dat we samen nog veel mooie dingen kunnen bereiken.

Contact 

Stanley ter Haar Startpagina

Follow Stanley ter Haar
Stanley ter Haar Startpagina
Stanley ter haar Website

Facebook
Stanley ter Haar Facebookgroep 
Stanley ter Haar Facebookpagina 
Stanley ter Haar Facebookprofiel 

Youtube:
Stanley ter Haar muziek
Stanley ter Haar Mensenrechten 

linkedin:
Stanley ter Haar 

Instagram:
Stanley ter Haar Persoonlijk 
Stanley ter Haar Fotografie 

Tumblr
Stanley ter haar Portfolio
Stanley ter Haar Website