stanley ter haar straatadvocaat leeuwarden over mij

Welkom op mijn website.

Stanley ter Haar over mij. Misschien weet je wie ik ben, misschien ook niet.
Misschien heb je wel eens over mij gehoord, of denk je mij te kennen.
Misschien ook niet. Wat ik wel weet weet, is dat er soms verwarring is over
wie ik ben, en waar ik vandaan kom. Het is niet dat ik iemand verantwoording moet af leggen, of dat ik wakker lig van de mening van anderen. Maar sommige dingen vind ik wel wat vervelend.
Bijvoorbeeld de vooroordelen, of valse beschuldigingen.  De waarheid ligt in het midden is wat de uitspraak verteld, maar in mijn geval kunnen je er niet meer naast zitten. Met een donkere kleur opgroeien in een westerse wereld is een uitdaging, maar vooral elke dag een avontuur.

Ik heb deze website zelf gemaakt en ben hier best wel trots op. Het is gewoon leuk om te doen. Ik kan genieten van het schrijven van verhalen en ik geniet nog meer, wanneer mensen mijn verhalen lezen. Soms maak ik wat spellll fouten, Maar dit mag de pret niet drukken. Ik denk dat iedereen die kan Nederlands kan lezen, wel begrijpt wat ik schrijf

Welzijnswerk

Het welzijnswerk is iets wat bij mij hoort. Het ondersteunen en zorg dragen voor mensen of situaties, geeft mij voldoening. Door het welzijnswerk te combineren met mijn ervaringen en creativiteit, onderscheid ik mij van reguliere hulpverleners.

Onderwijs

Ook ben ik regelmatig te vinden binnen het middelbaar en hoger beroepsonderwijs. Hier geef ik dan presentaties over maatschappelijk uitdagingen, adoptie of het Sociaal-domein.

Multi media is mijn hobby, maar meer en meer pas ik het toen in mijn werk. Of is een onderdeel van mijn werk. Zo ontwikkelde ik de huisstijl van stichting straatadvocaat Leeuwarden, maakte en beheerde de website en hield mij bezig met de sociale media. Ook bespeel ik verschillende instrumenten, dicht en rap.

Stanley ter Haar Startpagina

★ Follow Stanley ter Haar ★
Stanley ter Haar Startpagina 
Stanley ter haar Website 

Stanley ter Haar Straatadvocaat Sociale Media Like me

Facebook
Stanley ter Haar Facebookgroep 
Stanley ter Haar Facebookpagina 
Stanley ter Haar Facebookprofiel 

Stanley ter Haar Straatadvocaat Sociale Media Youtube

Youtube:
Stanley ter Haar muziek
Stanley ter Haar Mensenrechten 

linkedin:
Stanley ter Haar 

Stanley ter Haar Straatadvocaat Sociale Media Instagram

Instagram:
Stanley ter Haar Persoonlijk 
Stanley ter Haar Fotografie