stoepkrijt
Maatschappelijke opvangStraatadvocaat

Zorgen doen we voor elkaar

(Ik kan staan met een spandoek op het veld) maar als het in mijn eigen omgeving niet goed zit. Is dat mijn strijd. Zorgen doen we voor elkaar. Strijders, landgenoten. Kijk even om jullie heen. Wtf wij zijn Nederland. Wij allemaal. Als je dit bericht niet goed begrijp. Snap ik. Kijk even op mijn privé profiel. Daar kun je de filmpjes zien, waarin ik Valentino en zijn situatie schets. Of volg onderstaande link #SaveValentino

Het verhaal van Valentino
https://youtu.be/mn8Rog4wAv8

Als ik al niet teleurgesteld was in de hulpverlening. Dan ben ik het nu.
#Act #Zienn #legerdesheils #gemeenteleeuwarden #GGD #ggz #gemeentealmere

Het maakt niet uit, wie je bent of wat je doet. Je afkomst of handicap. Of je kan praten, lezen of schrijven. Als er niks te verdienen valt of het is vakantie periode, is het gewoon niet interessant. Al ga je dood. Valentino. De afgelopen week was niet makkelijk, niet voor jou niet voor mij. man man man. Wat word jij in de steek gelaten. Heb er gewoon geen worden voor. Ik weet dat jij je best doet, ik doe mijn best dook. Maar we kunnen het niet alleen. Maar voor nu.

Voor nu zijn we lekker aan het tekenen met stoepkrijt. Je hebt een geheime boodschap verwerkt in je tekening. Ik slaap lekker. Bedankt man. Dat raakte me echt. Misschien doen we toch wat goed. Voor nu ben je een onderdeel van mijn familie. En als jij dat zelf wilt. Zul je dit ook blijven. Maar 1 ding is zeker. Je hebt recht op een plek die goed voor je is. Helaas kan ik je niet alles bieden wat je nodig hebt. Maar zo lang er geen oplossing is. Blijf ik samen met iedereen, die een positieve bijdrage wil leveren aan jou leven voor je vechten.

Misschien wil iemand helpen. tips en tricks zijn welkom. Stuur me dan even een berichtje prive of bel App. 0610053538

Als ik onze groep. Deze groep, de jensen groep.
goed heb ingeschat. Zijn we een beetje Rechts, soms wat links. Maar we hebben allemaal een hart.  Maar een aantal. Je weet wel, dat kleine gorepje percentage 5 tot 10 procent van de wereld . Die alles heeft. En deze jongen niks. 🤮🤢

Ps. Volgende keer, noem ik geen instanties, of gemeentes. Maar namen, van de betrokken personen. De tijd om geen gehoor te geven aan onze rechten en je te verstoppen achter een computer in het gemeente huis. Ia voorbij. De rechten van de mens voorbij laten gaan als een regenbui, is wat mij betreft voorbij. Wat recht is, is recht wat krom is, is krom.

Stanley ter Haar.
https://www.facebook.com/groups/407676452767836/?ref=share

#WWG1WGA

Plaats hier je reactie

Like
1
Geweldig
0
Boos
0

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.