cultuur onderwijs college
Blog

Werken in het onderwijs

Als ik geweten had dat het onderwijs zo leuk was, dan was ik misschien wel leraar geworden. Ik kan me nog goed herinneren dat ik stage mocht lopen op het Carmel Collage in Oldenzaal, wat een geweldige tijd. Regelmatig mocht ik de tussen uurtjes opvullen met lesstof die betrekking had op mens en maatschappij.

Met gespitste oortjes werd er geluisterd naar mijn verhalen, over bijvoorbeeld pesten, of stoer doen. Tegenwoordig ben ik regelmatig te vinden op het beroepsonderwijs. De Friese poort maar ook het ROC van Twente, waar ik zelf ben opgeleid. Het is een eer om uitgenodigd ter worden om les te geven, want als juffen en mesters je dat vragen. Kun je met zekerheid zeggen dat de persoon in kwestie ook kennis in huis heeft. Dit heeft mij enorm veel zelf vertrouwen gegeven. En eerlijk gezegd heb ik er ook keihard voor gewerkt.

Plaats hier je reactie

Like
0
Geweldig
0
Boos
0

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.