Stanley ter haar, leeuwarden, stichting burgers in beweging
Blog

Terug in het werkveld

Vanaf nu gaat het erg snel, werk aan mijn herstel, terug in het werkveld, wel met een minpunt maar ik geef niemand de indruk dat dit mij beperkt. Het leven maakt mij sterk, de liefde voor mij zelf en de punitiviteit bevorderd mijn team tijdens het werk.

Ik pak die winst uit die moeilijke tijden
Sommigen vinden het moeilijk te rijmen
Mij zie je niet zitten en klagen maar wil mijn doelen bereiken het doel is oneindig.

Ik wil graag een aantal mensen uit de grond van mijn hart bedanken die er voor, tijdens en na de operatie waren. Deze mensen weten het zelf want ze waren er, direct of indirect.

Ziekenhuis

Plaats hier je reactie

Like
0
Geweldig
0
Boos
0

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.