Stanley ter Haar we hebben geen familie maar elkaar
Blog

Stanley ter Haar we hebben geen familie maar elkaar

Stanley ter Haar we hebben geen familie maar elkaar. We hebben geen mama, en we hebben geen papa, geen familie zoals in de Coca-Cola reclame. Wat we wel hebben is elkaar. Daarom zijn mijn vrienden mijn familie, onvoorwaardelijk. Maar er zijn een aantal mensen die wel roepen mijn vriend of die van jou te zijn, maar eigenlijk misbruik hebben gemaakt of proberen te maken. Zogenaamde vrienden die me keihard hebben laten zitten toen het moeilijk werd. Bijvoorbeeld tijdens of na een operatie. Mensen  voor wie ik keihard heb gewerkt, maar stank voor dank heb gekregen. Mensen die ik iets leerde over het leven, of bepaalde vakkennis.  Iedereen claimt spontaan liefde en geduld, of is zooooo echt. Jhaa echt ver van huis. 2022 begon voor mij met het thema zelfliefde en nu ik meer en meer van mezelf leer houden, straf ik mezelf niet langer met mensen die geen positieve bijdrage leveren aan mijn leven. sterker nog gewoon helemaal geen respect hebben voor zichzelf of voor anderen. Het zijn niet de woorden maar daden die laten zie wie wel of niet echt met je is.
Stanley ter Haar we hebben geen familie maar elkaar

Stanley ter Haar we hebben geen familie maar elkaar

paasboodschap 
Dit zijn voor mij bijzonder momenten, momenten dat ik blij ben dat ik leef en mega trots op mezelf ben op deze heerlijk brunch die ik kon organiseren. Maar vooral trots op mijn familie/vrienden ❤❤❤
Fijn Pasen ❤

Plaats hier je reactie

Like
0
Geweldig
0
Boos
0

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.