Stanley ter Haar terugblik 20202022 Straatadvocaat
Stanley ter Haar terugblik 2020/2022

Stanley ter Haar terugblik 2020/2022

Stanley ter Haar terugblik 2020/2022
Intro

2020 was voor ons allemaal een dynamisch jaar.  Er veranderde veel ook voor mij persoonlijk. Het is eigenlijk niet met een pen te beschrijven hoeveel ik heb mogen leren en beleven en nog steeds leer en beleef ik veel.

Deze ervaringen  vind ik waardevol.Stanley ter Haar terugblik 20202022 Straatadvocaat Ik heb altijd de behoefte gehad mijn verhalen te vertellen en het op te schrijven. Wat mij altijd tegen heeft gehouden was dat ik veel schrijffouten maak, maar dit gaat mij er niet langer van weerhouden om toch mijn verhalen op te schrijven en ze te delen. In de mini serie Stanley ter Haar terugblik 2020/2022 vliegen we een stukje terug in de tijd. We bekijken  de eerste corona demonstraties in Nederland georganiseerd door Vieruswaarheid. We bewegen ons zelf in het politiekbestel met lijst 30 en volgen verschillende opstandgroepen zoals het ABC, In vrijheid voor vrijheid, Friesland in opstand.

De Website

Het afgelopen jaar ben ik ook druk geweest met het ontwikkelen van mijn eigen website. Een website bouwen lijkt makkelijker gezegd dan gedaan, helemaal die van jezelf. Ik ben er ook best wel een beetje trots op. De website is een combinatie van een persoonlijke blog en portfolio. Er zullen gegarandeerd schrijffouten te vinden zijn, maar perfectie was nooit het doel. Sterker nog remt het je in je creatieve proces.

Slot
Ik hoop dat jullie de mini serie Stanley ter Haar terugblik 2020/2022
Leuk vinden. Het gaat natuurlijk niet alleen maar over mij, maar eigenlijk een beetje over ons allemaal. De periode 2020/2022 zal ik persoonlijk niet snel vergeten, samen met een heleboel andere mensen. Ik heb verschrikkelijk veel geleerd, beleeft gevoeld en ervaren.

Groeten Stanley ter Haar

Plaats hier je reactie

Like
0
Geweldig
0
Boos
0

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.