stanley ter haar straatadvocaat adoptie rotterdam feyenoord
Blog

Stanley ter Haar Stad Rotterdam

Stanley ter Haar Stad Rotterdam. Ik was 16 jaar toen ik voor het eerst in Rotterdam stad kwam. Ik zou dit moment nooit meer vergeten. Om te beginnen had ik nog nooit zoveel donkere mensen bij elkaar gezien 🤣 en weet nog goed dat ik tegen iedereen hallo zij.

Niet lullen maar poetsen

Er waren meer bruine mensen ik was niet meer de enige, maar viel gelijk ook niet meer op. Zo kwam ik naar Rotterdam niet om te lullen, maar om te poetsen. Ik werkte op verschillende schepen en in de havens, zo kreeg ik al snel de bijnaam Calimero. In het begin moest ik er wel erg aan wennen, de duidelijke groffe taal van de rotterdammers en vroeg me wel eens af of ze me wel aardig vonden. Maar eenmaal in het hart bij een Rotterdammer is ook niet uit het oog. Zo namen ze mij mee naar mijn eerste voetbalwedstrijd Feyenoord – ajaxamsterdam.

Waar ik dacht dat Nederland een rustig en saai land was, met mensen die niet van zingen en dansen hielden, ging het dak van de kuip eraf.
Hand in hand kameraden hand in hand met Feyenoord. geen woorden maar daden leve Feyenoord.

Stanley’s bezoek aan Rotterdam

stanley ter Haar straatadvocaat adoptie Rotterdam

Vanaf dat moment was ik Feyenoord fan, hoewel ik nog steeds de ballen verstand niet heb van voetbal. Rotterdam is een indrukwekkende stad. De stad leeft en er wonen echte arbeiders. Maar het is ook een stad met veel verleidingen, een stad waar je stevig in je schoenen moet staan. Geweldig om weer terug te zijn. Ik zou heel graag in #rotterdam willen wonen, maar ben toch ook wel weer wel blij thuis te zijn in Friesland.

Plaats hier je reactie

Like
0
Geweldig
0
Boos
0

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.