stanley ter haar straatadvocaat adoptie ijmuiden
BlogStanley ter Haar Adoptie

Stanley ter Haar Maritieme academie IJmuiden

Stanley ter Haar Maritieme academie IJmuiden. ik was 15 jaar toen ik voor het eerst op een zeeschip stapte. Het was voor mij de afsluiting van een periode jeugdzorg, maar daarin al het mogelijke kwaad wat een kind maar mee kan maken. 15 jaar oud en ik dacht. beter zorg  ik voor me zelf, want een ander doet het niet. Op zee leerde ik koken, de was doen, schoonmaken, samenwerken, maar vooral heel hard werken. Dag en nacht. Daar kunen veel mensen aan de wal nog wat van leren. Eerlijk is eerlijk. 

Maritieme academie IJmuiden

Ik studeerde aan de maritieme academie in IJmuiden, waar ik naar de vage interne scholen van het gereformeerde jeugdzorg, eindelijk echt onderwijs kreeg. Ik leerde schrijven, rekenen, maar kreeg ook veel vakkennis. Aan mijn mijn grammatica is daarom ook goed te zien, dat ik pas op oudere leeftijd heb leren schrijven. Wat was ik gelukkig, eindelijk weg uit de internaten, eindelijk was ik vrij. Als je geadopteerd wordt is jeugdzorg en de raad van de kinderbescherming vanaf het begin bij jou leven betrokken, met alle gevolgen van dien. Ik was geen lastig kind, vervelend of dom.
 
Maar geadopteerd en in een complexe gezinssituatie terecht gekomen. Dit zorgde er voor de het systeem niet voor ons gezin werkte maar tegen. Ik vaarde de hele wereld rond, maar uiteindelijk meer over de binnen wateren. Tot het moment dat ik vader werd dit veranderde alles ❤. En kreeg ik de eerste familie, met het zelfde bloed als ik zelf. Gisteren hebben we heerlijk geslapen IJmuiden aan zee. Ik vind het heel bijzonder om hier weer te zijn.
stanley ter Haar straatadvocaat adoptie ijmuiden

Plaats hier je reactie

Like
0
Geweldig
0
Boos
0

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.