Stanley Straatadvocaat Lockdown memories
BlogStanley ter Haar terugblik 2020/2022

Stanley ter Haar Lockdown memories

Stanley Lockdown memories ★ Follow Stanley ter Haar ★
Stanley ter haar Website 

Stanley ter Haar Straatadvocaat Sociale Media Like me

Facebook
Stanley ter Haar Facebookgroep 
Stanley ter Haar Facebookpagina 
Stanley ter Haar Facebookprofiel 

Stanley ter Haar Straatadvocaat Sociale Media Youtube

Youtube:
Stanley ter Haar muziek
Stanley ter Haar Mensenrechten 

linkedin:
Stanley ter Haar 

Stanley ter Haar Straatadvocaat Sociale Media Instagram

Instagram:
Stanley ter Haar Persoonlijk 
Stanley ter Haar Fotografie 

 

 

Stanley ter Haar terugblik 2020/2022
Stanley Lockdown memories


2020 was voor ons allemaal een dynamisch jaar.  Er veranderde veel ook voor mij persoonlijk. Het is eigenlijk niet met een pen te beschrijven hoeveel ik heb mogen leren en beleven en nog steeds leer en beleef ik veel. Deze ervaringen vind ik waardevol. Ik heb altijd de behoefte gehad mijn verhalen te vertellen en het op te schrijven. Wat mij altijd tegen heeft gehouden was dat ik veel schrijffouten maak, maar dit gaat mij er niet langer van weerhouden om toch mijn verhalen op te schrijven en ze te delen. In de mini serie Stanley ter Haar terugblik 2020/2022 vliegen we een stukje terug in de tijd. We bekijken  de eerste corona demonstraties in Nederland georganiseerd door vieruswaarheid. We bewegen ons zelf in het politiekbestel met lijst 30 en volgen verschillende opstandgroepen zoals het ABC, In vrijheid voor vrijheid, Frieslandland in opstand.

Het liedje

Ook schreef ik mijn eerste liedje. De song had niet zoveel te maken met het thema vrijheid, maar des temeer met mij zelf. Muziek is voor mijn dan ook persoonlijk. Ik reflecteren open op mij zelf en de situatie om mij heen. Daarom zou ik niet snel wat uitbrengen of echt iets met muziek gaan doen. Ik gebruik het als tool en uitlaatklep. Zelfde geld voor piano en gitaar.

De Website

Het afgelopen jaar ben ik ook druk geweest met het ontwikkelen van mijn eigen website. Een website bouwen lijkt makkelijker gezegd dan gedaan, helemaal die van jezelf. Ik ben er ook best wel een beetje trots op. De website is een combinatie van een persoonlijke blog en portfolio. Er zullen gegarandeerd schrijffouten te vinden zijn, maar perfectie was nooit het doel. Sterker nog remt het je in je creatieve proces.

Slot

Ik hoop dat jullie de mini serie Stanley ter Haar terugblik 2020/2022
Leuk vinden. Het gaat natuurlijk niet alleen maar over mij, maar eigenlijk een beetje over ons allemaal. De periode 2020/2022 zal ik persoonlijk niet snel vergeten, samen met een heleboel andere mensen. Ik heb verschrikkelijk veel geleerd, beleeft gevoeld en ervaren.

 

Groeten Stanley ter Haar

Plaats hier je reactie

Like
0
Geweldig
0
Boos
0

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.