Stanley ter haar adoptie kunst uit haiti
Blog

Stanley ter Haar Kunst uit mijn geboorteland Haïti

Stanley ter Haar Kunst uit mijn geboorteland Haïti.

Best een bijzonder momentje, kunst uit mijn geboorteland Haïti. Gisteren arriveerden de doeken in een grote ronde koker. De schilderijen zijn gemaakt door een Haïtiaanse kunstenaar die tijdelijk in Duitsland woont. Ik hoop hier later nog wat meer over te vertellen en de man te kunnen bezoeken. Wat het voor mij bijzonder maakt, is dat ik mij nooit verdiept heb in Haïtiaanse kunst. Het is eigenlijk voor het eerst dat ik zoiets in handen heb, het maakt wel indruk want het komt dichtbij. Ik vind de schilderijen echt heel mooi en wat knap als je zo kan tekenen of schilderen.

Kunst uit mijn geboorteland Haïti

Stanley ter haar adoptie kunst uit haiti
Stanley ter Haar Kunst uit mijn geboorteland Haïti.

Plaats hier je reactie

Like
0
Geweldig
0
Boos
0

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.