Stanley ter Haar het verhaal van Judy Aubrain Nieuwsuur Straatadvocaat
BlogStanley ter Haar Adoptie

Stanley ter Haar het verhaal van Judy Aubrain

Stanley ter Haar het verhaal van Judy Aubrain
(Stap voor stap kom ik dichter bij) Adoptie 

Beste mensen. Graag wil ik aandacht vragen voor deze film, uitgezonden door Nieuwsuur. Het is een heel bijzonder Adoptie verhaal. Deze keer is het niet een verhaal over mij zelf of mijn eigen adoptie maar het is een verhaal Judy Aubrain. Judy Aubrain ken ik eigenlijk als best wel lang. Maar ik ontweek hem structureel. Ik wist nooit zo goed waarom. Tot dat wij elkaar gisteren voor het eerst ontmoeten. En wauwww. Het is niet allen dat onze verhalen en de manier waarop wij geadopteerd zijn heel erg op elkaar lijken. Maar Judy was veel ouder toen die naar Nederland kwam. En kan zich Haïti en alles wat er gebeurt voor dat hij geadopteerd werd nog heel goed herinneren. Om deze verhalen te kunnen horen, maar vooral ze toe toelaten, was ik nog helemaal nier aan toe. Tot gisteren.

Stanley ter Haar het verhaal van Judy Aubrain

Niet alleen opende ik mijn hart voor deze geweldige man en zijn gezin, die zich inzetten om geadopteerde kinderen/volwassen te hereniging met hun familie. Maar ook opende ik mijn ogen en oren en beleefde een fantastische dag. Op een heleboel vragen die ik had met betrekking tot mij adoptie, cultuur of geschiedden van mijn land, kwamen gisteren onverwacht antwoorden. Het is zo bijzonder om met allemaal volwassen mensen samen te zijn, die als kind het zelfde hebben mee gemaakt. Iedereen beleeft de adoptie op zijn of haar eigen manier. En dat maakt een dag als gisteren voor mij heel erg speciaal. In de reacties onder dit bericht, vertel ik meer over het programma van gisteren en de organisatie van Judy die geadopteerde kinderen/volwassenen helpt met opsporen van hun biologische familie aan de hand van DNA Profielen.
Wil je weten hoe Judy dit doet. Kijk dan snel op de website www.plankiskeya.com

Plaats hier je reactie

Like
0
Geweldig
0
Boos
0

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.