stanley ter haar straatadvocaat adoptie
Blog

Stanley ter Haar Het is het leven

Stanley ter Haar het is het leven.

Als ik Eén ding is wat ik in dit leven heb geleerd. Wat er ook gebeurd, laat je niet gek maken. Letterlijk en figuurlijk. Soms lijkt het leven een verzameling van omstandigheden, die er voor zorgen dat je op het werkelijk diepte punt terecht komt. Ik ken heel veel van dit soort momenten en keer op keer waren deze momenten heftig, maar ik leerde wel dat je mij niet zomaar uit het veld kunt slaan.

Waar ik verloor, nam ik het verlies en ging in de volgende wedstrijd voor de winst. Waar iets stuk ging, zag ik dit onder ogen en bouwde het weer op. Daar waar iets beschadigde, herstelde ik dit en ging door. De reis door het land en daarmee ook een stukje verleden laat nog maar even goed zien, wie ik ben en waarom. Ik heb mijzelf heel vaak de waarom vraag gesteld. Waarom dit waarom dat. Wat heb ik verkeerd gedaan en waaraan heb ik dit verdiend. Er is geen waarom, maar een daarom.

Het is het leven

Keihard maar dat zijn de feiten. Maar juist in deze acceptatie zit een verborgen kracht. Er waarom geen waarom, ik wist waar ik wilde zijn. Daarom. Het hebben van levensvragen is heel normaal, maar het antwoord is altijd…”Het is het leven”.

Stanley ter Haar Adoptie Straatadvocaat het leven

Plaats hier je reactie

Like
0
Geweldig
0
Boos
0

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.