Jacqueline Voskuil levensverhaal
Blog

Stanley ter Haar en Jacqueline Voskuil

Stanley ter Haar Jacqueline Voskuil. Vanaf midden januari 2022 werk ik samen met Jacqueline Voskuil aan een geweldig programma met de naam Levensverhaal. Ik hoefde niet lang te zoeken voordat ik 2 mensen vond die hun eigen levensverhaal wouden laten opschrijven. Razend enthousiast begon Jacqueline met het schrijven van de 2 verhalen en dit met een prachtig resultaat. Persoonlijk vind ik de verhalen die Jacqueline geschreven heeft erg mooi maar ook aangrijpend. De verhalen zijn persoonlijk en daarom zijn we voorzichtig. Jacqueline vind het zo leuk om te doen en heeft samen met onze deelnemers een prachtig verhaal geschreven.

Stanley ter Haar en Jacqueline Voskuil
Stanley ter Haar Jacqueline Voskuil

𝐇𝐨𝐞 𝐠𝐚𝐚𝐭 𝐡𝐞𝐭 𝐢𝐧 𝐳𝐢𝐣𝐧 𝐰𝐞𝐫𝐤

Loop je al jaren rond met het idee om je levensverhaal te schrijven?
Ben je al lang bezig met zelf te schrijven en zie je door de bomen het bos niet meer? Je bent niet de enige! Mensen hebben van nature de behoefte hun unieke levensverhaal voor de toekomst vast te leggen om het niet verloren te laten gaan. Niet iedereen heeft schrijftalent, of heeft de tijd om zelf een levensverhaal op te tekenen. In dat geval kan je je levensverhaal laten schrijven.

Hoe gaat dat in zijn werk?

Stel je eens voor, je eigen boek in je boekenkast. Of misschien wel in de Nederlandse bibliotheken. Jouw levensverhaal of de geschiedenis van je (familie)bedrijf kunnen nalaten aan je kinderen en kleinkinderen. Voor veel mensen is dit een grote wens. Het hoeft echter niet bij een wens te blijven.

Je eigen boek schrijven is zeker niet makkelijk, maar wat het vooral is? Een kwestie van niet twijfelen, maar doen.

𝐉𝐨𝐮𝐰 𝐥𝐞𝐯𝐞𝐧𝐬𝐯𝐞𝐫𝐡𝐚𝐚𝐥 𝐬𝐜𝐡𝐫𝐢𝐣𝐯𝐞𝐧 𝐰𝐢𝐣 𝐯𝐨𝐨𝐫 𝐣𝐞 𝐨𝐩

Stanley ter Haar doet een intake. Dit is een soort interview waar hij jou vragen stelt. Door jouw antwoorden ontstaat er al een rode draad in jouw levensverhaal. Het interview wordt uitgewerkt door Stanley.
Jacqueline Voskuil gaat met je aan de gang om er een echt boek(je) van te maken. Jacqueline Voskuil helpt je bij het schrijven en/of nakijken.

Nadat je je levensverhaal hebt geschreven en na is gekeken zijn er verschillende mogelijkheden:

a. Het verhaal wordt per mail naar je toegezonden.
b. Je verhaal wordt ingebonden.
c. Je verhaal wordt gedrukt als een boek.

Facebookpagina

Facebook pagina van Jacqueline Voskuil

Bekijk ook eens de website van Jacqueline Voskuil

Jacquelinevoskuil.nl

What's your reaction?

Excited
1
Happy
1
In Love
1
Not Sure
0
Silly
0

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.