STanley ter Haar Straatadvocaat een hond heeft een ziel
Blog

Stanley ter Haar Een hond heeft een ziel gevoel en verstand

Stanley ter Haar Een hond heeft een ziel gevoel en verstand. Het wil vooral vrij zijn net als wij mensen. Het wil gezien en gehoord worden. Het breekt mijn hart om te zien hoe veel honden uren lang alleen thuis zijn en wachten tot hun baasje terug komt van hun werk. Ook in deze warmte. Baasjes die hun hond laten plassen, poepen en vervolgens niet weten hoe snel ze weer naar binnStanley ter Haar Straatadvocaat Een hond heeft een ziel gevoel en verstanden moeten gaan.

Ik zie ook mensen die hun hond gebruiken als een soort modeartikel, ze worden in handtasjes gestopt of krijgen rare kleertjes aan. Een hond heeft een ziel, gevoel en verstand. Het is zich op een andere manier bewust van zichzelf en alles om zich heen dan een mens, maar veel bewuster dan dat mensen denken.
Daarom kunnen honden worden ingezet als blinde geleide hond en sommige honden voelen zelfs een epileptische aanval aan komen bij hun baasje.

Bezint eer ge begint

Het is prachtig om een hond te hebben maar er komt wel wat bij kijken. Ik spreek uit ervaring. Helemaal wanneer honden al meerdere baasjes hebben gehad. Een hond is er niet voor om jou leegte op te vullen, of een verlengstuk van jou garderobe,. Laat staan om op af te reageren. Het heeft behoeften zoals liefde en lichaamsbeweging. Een hond is commitment. Ik kan echt genieten van de dieren van iemand anders, maar weet dat het niet past in mijn leven. Complimenten voor de baasjes die hun leven committeren voor hun hond, of andere huisdieren.
Stanley ter Haar Een hond heeft een ziel gevoel en verstand

Elke hond verdiend een baasje. Maar niet elk baasje verdiend een hond.

Plaats hier je reactie

Like
0
Geweldig
0
Boos
0

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.