Deesje van deurse stanley ter haar straatadvocaat wijkondersteuningsteam
Desirée van DeurseStraatadvocaat

Stanley ter Haar Deesje Ayden Caïne van Deurse

Stanley ter Haar Deesje Ayden Caïne van Deurse.  Mag ik jullie voorstellen aan: Deesje Ayden Caïne van Deurse (Desiree). Ik ben een collega van Stanley ter Haar en  1 van de teamleden  werkzaam bij het Wijkondersteuningsteam Heerlen. Ook ik ben iedere maandag op kantoor te vinden van 9 tot 12 uur en sta tot jullie beschikking om in diverse problemen te duiken, en samen te zoeken naar gewenste oplossingen.

Vanuit mijn sociaal pedagogische opleidingsachtergrond en de verrichtingen die ik doorgaans al doe voor mensen, ook op landelijk niveau, als juridisch adviseur maakt dat ik geschillen aanpak met een keiharde zakelijke benadering, zonder daarbij het menselijk aspect uit het oog te verliezen.
Ik maak mij hard voor mensenrechten, omdat ik vind dat iedereen recht heeft op een goede rechtsbescherming en denk daarbij out of the box.
Ik zie er een uitdaging in om nieuwe wegen te bewandelen om kom daarbij ook regelmatig op de koffie bij wethouders, burgemeester en politici.

Maatwerk

 Samen met mijn collega’s leveren wij maatwerk en bekijken per persoon wat er nodig is. Dit levert een interessante mix van diplomatie en empathie op die soms net even anders dan anders is. in plaats van afwachten, ga ik graag met een cliënt naar de verantwoordelijke op het gebied van beleid toe, om gezamenlijk tot overeenstemming te komen. Mensen leren hoe ze in hun kracht kunnen staan en voor hun rechten opkomen is mijn doel!

Plaats hier je reactie

Like
0
Geweldig
1
Boos
0

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.