Stanley ter Haar De verliezer Straatadvocaat
Blog

Stanley ter haar de verliezer

Stanley ter haar de verliezer . Het gevoel van een verliezers, kan allen bestaan als hij of zij vind dat het verloren is.

Op een moment in mijn leven

Op een moment in mijn leven heb ik vooral mijzelf heel duidelijk gemaakt, dat ik deze strijd niet ben begonnen om te winnen. Ik ben deze strijd niet begonnen voor de roem of faam, de likes op Facebook, of om even lekker dwars te liggen. Ik ben deze strijd niet aangegaan omdat er kans van slagen bestond, hoewel ik weet dat het goede altijd zal overwinnen. Maar wanner ? Ik ben deze strijd aangegaan omdat ik geen keuze had. Ik ben deze strijd aan gegaan omdat ik onderscheid wil maken tussen wat goed is en wat kwaad, dit bij mij zelf op de eerste plaats. Maar ook in mijn omgeving. Nu vandaag voer ik ook een strijd met me zelf, een strijd met mijn gevoel en een strijd tegen mijn verstand. Het is niet altijd makkelijk om gebeurtenissen buiten je invloedssfeer te acteperen.

Stanley ter haar de verliezer Straatadvocaat

Stanley ter haar De verliezer

Ik ben er achter gekomen dat de ware strijd vooral gaat over mij zelf. Wie ben ik, waar sta ik en wil ik naar toe. Daarom kan het gevoel van een verliezers, allen maar bestaan als hij of zij vind dat het verloren is. Verloren is het allerminst, ik voel me ook niet verloren, wij hebben ook niet verloren. Dit is pas het begin en het begint voor iedereen bij zich zelf, elke dag opnieuw. Wanner wij als mensen bewust worden/zijn dat wij samen op deze aarde wonen en alleen samen het verschil kunnen maken, zal de wereld veranderen. Vandaag likken we onze wonden en daarna gaan we niet een ander, maar onszelf bewijzen dat wij niet verliezende partij zijn. Puur omdat we niet opgeven met strijden voor het geen waarin we geloven.

Stanley ter Haar

Plaats hier je reactie

Like
0
Geweldig
0
Boos
0

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.