Stanley ter Haar De liefde voor jezelf
Blog

Stanley ter Haar De liefde voor jezelf

Stanley ter Haar De liefde voor jezelf. 2022 staat voor mij nog steeds in het teken van zelfliefde. (Jij staat centraal in jou leven) Na een jarenlange roofbouw op mijn lijf, ongezond eten en nog ongezondere relaties. Merkte ik hoe onzeker en destructief ik bezig was. Ik worstelde nog steeds tussen twee culturen en schaamde mij voor mijn verleden. Het viel mij op dat ik veel praat maar eigenlijk weinig durf te zeggen.

Stanley ter Haar De liefde voor jezelf 2

Stanley ter Haar De liefde voor jezelf

Ik geef liefde aan anderen, maar wist niet hoe ik dit moest doen bij me zelf. Ik ontweek de spiegel en vond dat ik oud lelijk en grijs begon te worden. Maar alles werd anders omdat ik daar aan toe was. Ik zette mijzelf centraal in mijn eigen leven en vond dat ik wel eens een beetje lief tegen mezelf mocht zijn. Goed slapen, lekker eten en me omringen met positiviteit en vooral positieve mensen.

Ik keek in de spiegel en zij tegen mezelf “Je bent een mooie man en je doet het hartstikke goed”. Ik omarmde het kleine kind en zij alles komt goed schatje. Nog sneller als meer zuurstof in de longen bij stoppen met roken, ervaarde ik liefde voor mijzelf. Een foto als deze zou ik normaal nooit plaatsen, maar gezien ik met ziel en zaligheid mijn verhalen en processen op Facebook zet. Is het tijd voor de naakte waarheid.
Ik hou van me zelf Happy Valentijn allemaal
De grootse liefde in je leven ben je zelf en als je met die zelf een relatie hebt is geluk gegarandeerd.

Plaats hier je reactie

Like
0
Geweldig
0
Boos
0

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.