b2b catering stanley ter haar
Blog

Stanley ter Haar B2B

Stanley ter Haar B2B. Ik heb super leuk nieuws. De afgelopen weken ben ik in het diepste geheim samen met de team B2B wat staat voor back to basic. Bezig geweest met het ontwikkelen van mijn eigen Friese droge worst,met een exotische bite. Zoals altijd is elke begin moeilijk, de juiste kruiden, zout balans. De structuur, maar natuurlijk ook de vorm van de worst. Maar de aanhouder wint. Met grote trots mag ik binnenkort deze exotische worst, met een wel erg bijzondere naam presenteren. Ik wil het team B2B bedanken voor de gastvrijheid, vertrouwen en deze fantastische ervaring. Eindelijk heb ik de kans om wat met mijn grote passie te doen. Eten. Ik bedoel eten bereiden whah Ik vind het super leuk om in de keuken te staan en ik leer een heleboel. Letssss Go

Stanley ter haar B2B

Ik heb altijd een passie gehad voor eten

Stanley ter haar B2B
wat we doen

B2B Catering verzorgt smaakvolle buffetten, hapjes, barbecues of bittergarnituren op maat. Omdat geen enkele groep gelijk is en smaken verschillen, maken wij op basis van uw wensen een passend voorstel.

Om een paar voorbeelden te geven, wij kunnen uw barbecue verzorgen in mediterrane stijl met tapas, of wat dacht u van een buffet op z’n Hollands of Italiaans? Ook een picknick behoort tot de mogelijkheden, back to basic en indien mogelijk midden in de natuur of gekoppeld aan een arrangement!

Om zeker te zijn dat alles wat we leveren vers is, maken we vrijwel alle producten zelf. Van vlees tot salades en sausjes, alles wordt in eigen keuken bereid.

Vers van het mes, back to basic, en dat proeft u. De eigengemaakte worsten van B2B Catering zijn een begrip in de wijde regio. Onze worsten bevatten wel tot 25% minder zout dan anderen. Ze worden gekruid met natuurlijke kruiden, zonder chemische toevoeging. Dat geeft een pure en volle smaak.

Bron: Stanley ter Haar

Plaats hier je reactie

Like
1
Geweldig
1
Boos
1

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.