Stanley-ter-haar-achter-elk-gezicht-zit-een-verhaal
Blog

Stanley ter Haar Achter elk gezicht zit een verhaal

Stanley ter Haar Achter elk gezicht zit een verhaal

 
Die van mij gaat over strijd, teleurstelling, ontheming, ontbering. Pijn, verdriet, verlies, onrecht, onmacht en onbegrip. Maar dat is niet het volledige verhaal, wel het makkelijkste om je achter te verstoppen trouwens. Nee mijn verhaal gaat vooral over doorzettingsvermogen, zelfkennis, discipline, empathie, eerlijkheid, behulpzaamheid, liefde, hoop en vertrouwen.

We schrijven allemaal ons eigen verhaal

We schrijven allemaal ons eigen verhaal op onze eigen manier en dat is goed nieuws. Ondanks gepasseerde hoofdstukken begint elke dag toch met een schone bladzijde. Waarvan ga jij vandaag genieten? De vogeltjes in de tuin een wandeling door het bos, of langs het strand? Waarvan krijg jij positieve energie? Misschien muziek maken, tekenen, schilderen of een spelletje doen.
 
Ik vind het heerlijk om in de stad te zijn, ik groet de mensen die ik zie en geniet van alle lichtjes en geluidjes. Ik vind het trouwens leuk om te schrijven blijkbaar, piano spelen en foto’s te maken. Maar waar ik eigenlijk het meest van kan genieten, is het contact met de mensen om mij heen. Want zij zien niet het verhaal achter het gezicht. Maar kennen het gezicht met dit prachtige verhaal.

 

Stanley ter Haar Achter elk gezicht zit een verhaal
Stanley ter Haar Achter elk gezicht zit een verhaal.

 

Plaats hier je reactie

Like
0
Geweldig
0
Boos
0

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.