BlogStanley ter Haar Adoptie

Sorry Stanley ter Haar, na 18 jaar jeugdzorg

Sorry Stanley ter Haar. na 18 jaar jeugdzorg. Vandaag werd ik met tranen in mijn ogen wakker in een andere wereld. Ik werd wakker en een wereld waar niet blijkbaar niet alleen maar plek is voor onrecht, maar ook voor de waarheid. Naar een volle 18 jaar Jeugdzorg en 36 jaar strijd met de staat der Nederlanden, werd ik gisteren door ze gebeld. Sorry Stanley !! Wat jou is overkomen had nooit mogen gebeuren. Je bent blootgesteld zij het niet slachtoffer van: seksueel misbruik, dwang en geweld en dit binnen de jeugdzorg. Nogmaals er is niks in de wereld waarmee wij jou leed ongedaan kunnen maken, of verzachten. Maar we zien je en horen je, het spijt ons Stanley.
 

Sorry is zoveel meer waard dan wat dan wat dan ook

Door deze Sorry kan ik eindelijk vergeven en een stukje verder in mijn eigen leven, wat vond ik het oneerlijk allemaal. Vergeven is wat anders dan vergeten. Vergeven doe ik voor mij zelf, vergeten is word mogelijk. De herbeleving zullen blijven, geurtjes, geluiden wandelgangen. Alles wat me doet herinneren aan toen. Maar vandaag is mijn wereld een beetje veranderd. Blijkbaar is er niet alleen met plek voor onrecht, maar ook voor de waarheid. want met en door een Sorry begint het herstel bij een ander.
 
Er zijn natuurlijk veel meer mensen volwassenen die als kind te maken heb er gehad met de excessen binnen de jeugdzorg. Samen met hun wil ik het zelfde traject inslaan omdat ik zeker weet dat deze Sorry goed is voor de verwerking en het herstel. Maar dit ga ik eerst organiseren. Ook ben ik aan het onderzoeken of het ook mogelijk is om voor zij die dit nodig hebben de juiste hulp te organiseren. Lotgenootjes, het is nooit te laat he. Geef nooit op, laat je nimmer immer de mond snoeren door niemand. Wij zijn de kinderen van de rekening en vandaag is er recht gedaan. Nu voor ons allemaal.
Ik ga even genieten van een wereld die jhaaa, probeert te deugen bijzonder. Een Nederland mijn land wat spijt betuigd en sorry zegt. Bedankt hiervoor. Word mega waardeert.
 
Op de Facebook pagina “Het leed dat jeugdzorg heet”, zal ik meer uitleggen over het proces wat ik ben aangegaan. Ook is het goed om verhalen met elkaar te delen. Ik kan de wereld niet veranderen, maar samen kunnen we wel praten over wat er is gebeurt.

Het leed dat jeugdzorg heet

 

What's your reaction?

Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.