Stanley ter Haar Straatadvocaat Sociale Media
Stanley ter Haar Sociale Media
Sociale media

Sociale media heeft mij altijd geïnteresseerd

Sociale media heeft mij altijd geïnteresseerd. Het aanwezig zijn op sociale media, maar ook de techniek erachter. Ik ken de voordelen, maar zeker ook de nadelen. In 2010 begon ik al met het opzetten van Facebook groepen. Het doel was verbinden, bruggen bouwen tussen mensen. Ik leerde dat verschillende maatschappelijke thema’s, verschillende mensen bij elkaar kon brengen, maar ook bracht. Deze verbindende factor maakt mij als mens gelukkig! Mensen die elkaar niet kennen zaten nu met een gemeenschappelijk doel op één terras. Waar sociale media vaak statisch en digitaal is, gebruik ik het als tool om echt contact tot stand te laten komen. Samen staan we sterk! En onbekend maakt onbemind!
Mijn Facebook groepen
De Grootste Familie Van Nederland Mededelingen Reclame en Promotie
Robert Jensen show
Armoede en schulden in Nederland
Dak en thuisloosheid in Nederland
De Grootste Familie Van Nederland Mededelingen Reclame en Promotie
Haïtians world wide
Music promotion group Europe
Facebook groepen die ik medebeheer.
Gele hesjes Binnenhof
Haïtianen onder elkaar
Hannie Descendre
Mijn Facebook pagina’s
Stanley ter Haar Sociale-Media
Stanley ter Haar Personal management business support
Pittige Dingen uit Wijhe

Plaats hier je reactie

Like
0
Geweldig
0
Boos
0

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.