GastcolumnsKiki Scheepens

Kiki Scheepens mooie mensen samenwerking

Kiki Scheepens mooie mensen samenwerking “Welkom bij de Mooie Mensen® Podcast”, de standaard-openingszin van Kiki Scheepens. Presentator en eigenaar van mediabedrijf Mooie Mensen® Podcast. Behalve podcastmaker is Kiki gecertificeerd vertrouwenspersoon, spreker, schrijver, auteur en communicatieadviseur. Door het publiceren van haar boek ‘Sextortion Op het spoor’ is zij veelvuldig en op opvallende wijze in de media verschenen. Daardoor was zij in 2022 één van de genomineerden voor de Vrouw in de Media Award regio Zuid-Holland.

In de Mooie Mensen® Podcast gaat Kiki in gesprek met mensen waarvan zij vindt dat ze daadwerkelijk iets bijdragen aan de maatschappij. Mensen van wie het hart op de goede plaats zit. Dit zijn zowel bekende als onbekende Nederlanders. Auteurs, politici, artiesten, ondernemers en ‘gewone mensen’. Mensen met een levensverhaal en/of missie.

Sinds juli 2022, maakt Kiki haar podcasts gratis voor kijkers via YouTube en luisteraars via Apple en bijna alle grote Android-kanalen. In de basis publiceert zij de podcast tweewekelijks, afgewisseld met solo-afleveringen, afhankelijk van haar gasten en de diversiteit aan onderwerpen.

De promotie die zij daarvoor maakt is groots en als communicatieadviseur doet zij dat alles geheel in eigen beheer. Ze plaatst op LinkedIn, op haar twee Instagramaccounts, haar twee Facebookaccounts en op Twitter diverse postings over één podcast. Daarnaast verspreid ze de podcast via haar nieuwsbrief aan haar cliënten en volgers en via haar LinkedInnieuwsbrief. Deze laatste deelt ze vervolgens weer in groepen die zij beheert op dit sociale mediakanaal. Behalve dat alles, publiceert ze haar podcast door middel van een blog op één van haar websites en schrijft ze de bijbehorende teksten onder YouTube en de luisterkanalen zelf. Wanneer één van haar gasten jarig is, plaatst ze een felicitatieposting op een aantal van haar socials. Om nog even de aandacht te vestigen op de podcast, gast en sponsor.

Stanley ter Haar

Er komt heel wat kijken bij het maken van een Mooie Mensen® Podcast:

  • een voorgesprek;
  • verdieping in de gast en/of de sponsor;
  • de opname incl. kort voorgesprek;
  • nagesprek;
  • het uploaden van de podcast; en
  • alle promotie zoals hierboven omschreven.

Je kunt je voorstellen dat dit alles veel tijd, aandacht, effort en werk is voor Kiki. Daarom is zij altijd op zoek naar mooie mensen om het gesprek mee aan te gaan, naar donateurs en naar sponsors.

Wil jij een keer te gast zijn en/of een podcast sponsoren? Ben je nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden en tarieven? Kijk op  www.mooiemensenpodcast.nl

Bron: Kiki Scheepens Stanley ter Haar  
Fotograaf: Fotograaf: Marcel Antonisse

Plaats hier je reactie

Like
3
Geweldig
5
Boos
0

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.