Stanley ter Haar Bekijk het positief
Stanley ter Haar Straatadvocaat blog
Blog

Het leven zit vol uitdagingen, teleurstellingen, pijn en verdriet.

Goedemorgen allemaal,

Het leven zit vol uitdagingen, teleurstellingen, pijn en verdriet. Maar wat ik in de afgelopen periode heb geleerd is dit om te zetten naar iets positiefs. De uitdagingen in ons leven zijn een test, de teleurstellingen zijn nodig om te leren begrijpen dat wij als mens niet overal de controle over hebben. Pijn hoort bij ons lichaam, want we zijn immers een mens van vlees en bloed. Dit vergeten we wel eens. Verdriet is een emotie die ons helpt vervelende situaties of momenten te verwerken. Het leven is niet makkelijk, maar zeker de moeite waard. Ik geniet elke dag en ben blij dat ik leef ook al is het voor mij ook niet altijd even makkelijk, maar zeker ook niet zo moeilijk als dat je het zelf kan maken. De vraag is welke kant van de munt wil je zien, waar ligt jouw focus.
Blijf geloven in jezelf
Wat er ook gebeurt blijf geloven in jezelf, blijf dicht bij jezelf, hou van je zelf en geef je zelf alles wat je nodig hebt. We leven in een tijd vol uitdagingen en vandaag is het de vraag hoe jij hier mee omgaat. Duik je in een slachtoffer rol, is alles de schuld van iemand anders, of neem je verantwoordelijkheid voor jezelf. De tijd waarin we leven is eigenlijk heel bijzonder. We worden constant uitgedaagd mee te gaan in de negativiteit van een ander en onze positieve energie te verspillen aan irrelevante zaken of mensen.
 
We worden constant getriggerd in ons gevoel van onrecht
jhaaa maar dit is niet eerlijk, dit kan toch niet. We worden constant verleid onszelf maar te laten leiden door onze angsten, als het maar goed komt met mij, als het maar goed komt met onze kinderen. Maar wat doen we vandaag. Zetten we de schouders eronder en bouwen we samen aan die wereld waarin we geloven? Die wereld waarin we allemaal gelukkig kunnen zijn en ons veilig kunnen voelen. Ik wel. Ik geloof in mijzelf en in de mensheid, ook al is het wat rommelig op dit moment whahaha. Ik ga ervoor, wind mee of wind tegen. Ik laat mij niet kennen en al helemaal niet veranderen. Ik ben een kind van het licht en zal schijnen hoe donker het ook wordt.
Fijne dag allemaal !!!! 🥰

What's your reaction?

Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.