Stanley ter Haar huis foto
Blog

2022 is voor mij het jaar van zelf liefde

Dit niet alleen lief zijn voor je zelf, maar ook stappen nemen die er voor zorgen dat jou eigen basis verstevigd word en stabiel blijft. Op de eerste plaats wist ik dat er een aantal medische ingrepen op het programma stonden. Deze had ik de voorgaande jaren vakkundig ontweken. verder wilde ik van mij huis een thuis maken en wauwwww de resultaten mogen er zijn. Alle ruimtes in de woning zijn geschilderd, er licht een nieuwe vloer. Ik heb prachtige en meubels en toebehoren , plus een sauna in mijn badkamer. Maar vandaag kwam als kers op de taart de nieuwe keuken. Ongelofelijk, van de straat naar een eigen huis met alles er op en er aan.

Stanley ter Haar huis

Ik heb in de afgelopen 5 maanden met de liefde voor mij zelf, meer bereikt dan in de afgelopen 5 jaar. Niet alleen voor mijzelf maar ook voor anderen. Wanneer jou eigen basis stabiel is kan je de wereld aan en er zijn voor anderen. Het klinkt natuurlijk allemaal hartstikke leuk en logisch. Maar elke stap die ik tot nu heb gezet heb ik zelf gezet en nee dat was niet altijd fijn. Vooral de ziekhuis opnames en/of onderzoeken tussen door hakte er flink in.

Je gezondheid op 1, die heb ik door nu. Maar kijk waar ik sta, waar wij nu staan. Iedereen die het me heeft gegund en heeft geholpen. Ik ben dankbaar, dankbaar voor mijn huis.

PS ook erg dankbaar dat het klaar is nu !!!

Stanley ter Haar huis foto 3

Plaats hier je reactie

Like
1
Geweldig
1
Boos
0

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.