Stanley ter Haar Jacqueline voskuil
GastcolumnsJacqueline Voskuil

Ik ben Jacqueline Voskuil

Ik ben Jacqueline Voskuil en ben auteur bij verschillende erkende uitgeverijen. Ik heb vijf boeken over dromen op mijn naam staan en een literaire verhalenbundel.

Je hebt het denk ik al wel in de gaten, schrijven is mijn passie.
Schrijven doe ik al mijn hele leven, en anders wel het bedenken van verhalen. Dit laatste deed ik als kind al. En zo mooi, ook toen was ik al geïnteresseerd in het verhaal achter de mens. Want hoe komt het dat iemand ruzie heeft met de buurman of buurvrouw? Of waarom draag je iets wat je niet wil? Wil je dit opschrijven zal je de juiste toon moeten proberen te vinden. En laat ik dit nu heel goed kunnen.

Ik kan je helpen bij het opschrijven van al deze verschillende emoties en soms ook gedachtepatronen.

Jacqueline Voskuil

Meer informatie over de boeken die op mijn naam staan vind je hier.

 

jacqueline voskuil auteur

Even voorstellen Ik ben Jacqueline Voskuil

Plaats hier je reactie

Like
0
Geweldig
0
Boos
0

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.