Stanley ter Haar Dyslectie of Dyslexie Adoptie Straatadvocaat
Blog

Stanley ter Haar Dyslectie of Dyslexie

Stanley ter Haar Dyslectie of Dyslexie Beste mensen, ik zit met de handen in het haar. Nu hebben we een word voor mensen die niet goed kunnen schrijven, ook al blijven ze oefenen. Ik heb dat woord (t) ??? , maar hoe je het schrijft geen idee. Ik vind het ook wel een lastig woord om te schrijven. Dus ik vraag het aan Google. Google geeft mij 2 opties. Bedoelt u dyslexie of dyslectie.  Emmm hoe moet ik dat nou weten, dat is nou net het probleem.

Ik stel het volgende voor. We gaan één word gebruiken zonder variaties of grammaticale kunde. Gewoon één word, wat ook makkelijk te schrijven is. Dyslexie of dyslectie is alle bij niet te doen. Kom van de wal in de sloot zo. Waarom noemen we het niet, Schrijf niet. Gewoon één woord aan elkaar. En het klinkt bijna het zelfde toch.

Plaats hier je reactie

Like
0
Geweldig
0
Boos
0

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.