De reizende expositie Stanley ter haar Mirjam Bekker Stoop Linelle Deunk
Blog

De reizende expositie

De reizende expositie. Donderdag 8 December 2022, reis ik af naar Fotostudio Het Nest, in Amsterdam. Hier werk ik mee aan een tentoonstellingen waarin mijn persoonlijke verhaal wel een heel bijzonder plekje krijgt. Deze reizende expositie, onder leiding van niemand minder dan Mirjam Bekker-Stoop en Linelle Deunk, is een combinatie tussen ervaringsdeskundigheid, professionaliteit en ondernemerschap met impact.

De expositie is te zien op verschillende locaties in Nederland en de persoonlijke verhalen/portretten worden vertond op grote billboards, midden in het centrum van de grote steden. Misschien wel bij jou in de buurt.
De reizende expositie Stanley ter haar Mirjam Bekker Stoop Linelle Deunk 22

Mirjam Bekker Stoop Linelle Deunk

Deze reizende expositie is een initiatief van Mirjam Bekker-Stoop (directeur van stichting Open mind) samen met fotografe Linelle Deunk reisde door heel Nederland om een zo divers mogelijke groep mensen te portretteren en hun persoonlijke verhalen vast te leggen. Het werd een bijzondere reis waarin gevoelige, maar vooral verrassend sterke mensen vertellen over hoe zij hun leven hebben ervaren.
Het is een eer om aan deze expositie mee te werken

Plaats hier je reactie

Like
2
Geweldig
2
Boos
0

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.