Batya Brown Justify now Stanley ter Haar Straatadvocaat
NieuwsStanley ter Haar Straatadvocaat

Batya Brown Justify now

Batya Brown Justify now

Beste Mensen, op deze manier wil ik namens de groep Justify the time is now, ouders die getroffen zijn door het Toeslagenmisdaad u op de hoogte brengen voor een petitie aanbieding dinsdag 24 januari 2023 om 13:15 uur tot 14:00 uur duurt maximaal een kwartier.

Locatie
Prinses Irenepad 1 van de Tweede Kamer in Den Haag.

Wij de ouders die inmiddels al jaren bezig zijn om de schade die ons is aangedaan herstelt te krijgen willen een einde aan de Toeslagenmisdaad.

 

Het volgende gaan wij graag aan de commissie voorleggen:

De petitie waarin gevraagd wordt om een andere aanpak van de afhandeling van dit Toeslagenmisdaad en;

Aandacht voor de hiaten in de uitvoering van regelingen als de SPUK-regeling, de kind regeling. voor al de inspanningen die verricht moeten worden door de ouders in het kader van het afhandelen van de werkelijke schade en het herstel daarvan. En de voortdurende discriminatie en racisme door instanties en algoritmes.

Petitieaanbieding

De petitieaanbieding duurt maximaal 15 minuten. De voorzitter van de vaste Kamercommissie Mevrouw Tielen, in aanwezigheid van een aantal Kamerleden van de commissie.

Aanwezigen 8 ouders en bezoekers

Woordvoerster zijn Mandy, Antoinette en Batya Brown. De overhandig petitie het koffertje met onze eis en de spreektijd zal maximaal 5 minuten zijn. Hierna zal de voorzitter een korte, niet inhoudelijke reactie geven.

Met vriendelijke groet,

JUSTIFY THE TIME IS NOW
Bron: Batya Brown
Redactie: Stanley ter Haar

Plaats hier je reactie

Vind ik leuk Like
0
Geweldig Geweldig
1
Boos Boos
0

Laat een reactie achter.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *