Stanley ter Haar Straatadvocaat Baby fotos
Stanley ter Haar Adoptie

Stanley ter Haar baby fotos

Stanley ter Haar baby fotos. Voor het eerst zie ik een foto van mijzelf als baby op Haïti. En het huis waar ik woonde voor dat ik naar Nederland kwam.
Vanmorgen kreeg ik een bericht van Roman Diez Hey Stanley ik lees je adoptie verhaal op Facebook en er valt mij iets op. Een vriendin van mij, is in dezelfde maand naar Nederland gekomen als jij. Sterker nog jullie woonden samen in hetzelfde huis. En toen stuurde hij foto’s. Foto’s waar ik even heel stil van werd. Ik wist niet gelijk wie ik was, ik bedoel wie herkent zichzelf als baby. Maar toch had ik het gevoel erop te staan. De enige die ook daadwerkelijk kan bevestigen of ik ook echt op die foto’s sta is mijn moeder. Ik stuurde de foto’s en ik kreeg de bevestiging, plus nog meer babyfoto’s. Kijk dan Awwww liefff toch

Stanley ter Haar Straatadvocaat Baby fotos 2

Ik ben eigenlijk best wel benieuwd wie die andere kinderen op de foto zijn. Weet jij dit misschien Maarten of Anja Trapman.

Mijn adoptie verhaal is eigenlijk een reis door de geschiedenis. Ik ontmoet nieuwe mensen uit een ver verleden, Maak kennis met mijn eigen verhaal en kom dichter bij mij zelf te staan. Wat is het toch een bijzonder verhaal. Zelf voor mij en ik maak het zelf mee.

Voor de meeste mensen is het vanzelfsprekend dat zij weten waar ze geboren zij, weten wie hun ouders zij, weten hoe oud ze zijn. Voor mij zijn dit soort simpele vragen een raadsel. Toch kom ik steeds dichtbij. Ik weet dan wel niet wie mijn ouders zijn of waar ze zijn. Maar ik weet inmiddels wel wie mij verzorgd heeft Anja Trapman . Waar ik woonde. Hoe het er uit ziet. Het zijn misschien kleine dingen waar ik toch heel gelukkig van word. Ik ben niet zomaar uit de lucht komen vallen, of uit het niks gestrand in Nederland. Er zit een verhaal achter. Ik vind het een heel mooi verhaal een bijzonder verhaal, het is mijn verhaal.

Stanley ter Haar baby fotos

What's your reaction?

Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.