Aankondiging Marcha Mars Stanley ter Haar
Blog

Aankondiging Marcha Mars

Aankondiging: Marcha Mars

Naar de onder meer de oplevering van de Website van Batya Brown en enige vertraging door wat privé omstandigheden, zijn Hans en ik toe aan onze nieuw uitdaging en succes verhaal. Mag ik jullie voorstellen aan Marcha Mars. Marcha is een artiest in hart en nieren opgegroeid  in Arnhem en woont nu in den Haag. Ze heeft stem van goud en een behoorlijk staat van dienst in de Nederlandse muziekindustrie. Zo deed ze mee aan het TV programma Idols. Trapte het tot de halve finale in het TV programma Popstars en werkte met grote namen zoals, Negative, Lloyd de meza, dubbel L en nog veel meer.

Aankondiging Marcha Mars Stanley ter Haar 2

  Aankondiging Marcha en Stanley ter Haar

We kennen elkaar al enkele jaren en in deze periode is een prachtige vriendschap ontstaan. We werken inmiddels een aantal maanden samen aan haar artiestentraject. Wij als team helen hier heel veel positieve energie uit. Los van de talenten van Marcha, is het een bijzonder fijn mens om mee te werken en in de omgang. Marcha is een persoon die uiterst kritisch naar zichzelf en haar werk weet te kijken. Ze is enorm gemotiveerd en heeft een geweldige baan, waardoor zij er kan staan voor zichzelf en haar gezin. Marcha is betrokken als moeder bij het Nederlands eredivisie basketbal en nooit te beroerd om haar handen uit de mauwen te steken. Marcha is niet het type artiest wat zich zelf met selfies profileert, maar aandacht genereerd met hetgeen waar ze goed in is, zingen en muziek maken. Ook haar kinderen zijn buitengewoon getalenteerd, zowel in sport als muziek.

 

Aankondiging: Marcha Mars Optreden

2 december staat Marcha weer op een podium, als nooit terug van weg geweest. De website ziet er prachtig  uit en we kunnen niet wachten om hem te lanceren. 1 team 1 taak.

Marsha is natuurlijk ook te vinden op Spotify  wat zou het fijn zijn als je even de moeite neem om te (Abonneren)

Aankondiging: Marcha Mars
Bron: Stanley ter Haar, Marcha Mars

What's your reaction?

Excited
1
Happy
3
In Love
1
Not Sure
0
Silly
0

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.