BlogColumnDemonstraties

21 Juli maakte alles anders

Stanley je bent een schande voor je eigen volk en dit land. Weten jullie nog 21 juli (Wie deze boodschap steunt en mijn inzet kan waderen. Abonneer dan even op mijn youtune kanaal) 📷📷📷Deze boodschap zorgde er in klap voor, dat ik gekozen had. Niet voor goed of kwaad. Want ik kies goed. Maar tussen zwart/bruin en wit/blank En ik koos wit blijkbaar, Maar ik kies liefde. Snappen mensen dat niet, los van de kleur. Ben ik niet de juiste persoon voor contact.📷📷📷DUS DEEL DIT BERICHT EN FILM NOG 1X. WANT WIJ ZIJN FUCKING NEDERLAND. En laat iedereen zien, dat ik niet alleen jullie rug heb. Maar jullie ook die van mij,Lieve mensen. 20 juni maakte ik deze video. Ik besefte toen nog niet, in welke situatie ik mij zelf had gewerkt. Ik spraak mij zelf als gekleurd persoon uit, over onrecht wat betrekking had op een geplande BLM demonstratie. Man man man. Wat kreeg ik het over me heen. Stanley je bent gek, ze hebben je gehersenspoeld. Je bent je cultuur kwijt een schande voor de donkere mensen. Zoek hulp, jij bent net zo als hun, lekker kinderen verkrachten zeker. Wacht maar jij bent de excuus neger. En als ze klaar met je zijn, sta je alleen. Ondertussen kwam de politie ook regelmatig aan mijn deur. Ik heb dit fenomeen. Zo kan je het noemen zo langzamerhand, niet elke keer vermeld. Want sensatie tv is niet mijn type media. Maar er gebeurde veel in huisje T er Haar. In Friesland Leeuwarden. Vandaag staan we er weer. Vandaag staan ik er weer met mijn goede gedrag. Waarom, omdat we doen waar we in geloven. Ik wel tenminste wel. Ik begrijp best dat niet iedereen het met mij eens is, of met elkaar eens is. Je hoeft mij niet aardig te vinden dat mag. Maar mijn brandende vraag op dit moment. De vraag die ik nu hier aan jou wil stellen. Vertrouwen wij onze overheid voor 100% Weten wij zeker, dat er geen ander belangen spelen achter de matregelen die nu genomen worden. Weten wij zeker dat we niet tegen over elkaar worden uitgespeeld. Zwart wit, links rechts. Beetje discussiëren over zwarte piet. Weten wij dit zeker. Is onze overheid 100% integer. Want als jij dit zeker weet, vertel het me dan waarom. Want ik weet het niet zeker. Sterker nog. Als ik werkgever was en er zou iemand bij mij komen solliciteren, met het CV als dat van de aarde. Had je geen schijn van kans voor die baan. Vertrouw jij de mensheid en zijn instituten in zo ver, dat jij je hand er voor in het vuur steekt. Sorry ik niet. Ik ga naar Den Haag. Niet om dat het zin heeft, maar om dat ik daar zin aan heb. Genoeg is genoeg. Ik ben ik jij bent jij. we hebben de zelfde plichten. Maar deze week vechten we voor onze rechten.

Video
https://youtu.be/vTVmNqVutqoStanley Ter Haar
https://www.facebook.com/groups/407676452767836/?ref=share

What's your reaction?

Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.